• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Herrkläder

Du är nu i huvudkategorin för herrkläder. Du kan välja din modell via menyn till vänster eller här nedanför på sidan.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 85
Sida 1 av 85

 
 

Herrkläder online

Här hittar du alla våra snygga herrkläder med attityd. Vi har alltid riktigt många snygga märken och olika modeller med snygg skärningar på plaggen. Du är nu i huvudkategorin där vi har samlat allt från snygga t-shirts till hoodies och skjortor. För att gå in på en speciell modell kan du navigera i menyn till vänster på sidan eller klicka dig direkt in under kategorierna via bilderna.

 

Letar du efter snygga killkläder så kommer du garanterat hitta något i vårt breda sortiment.

 

Snygga herrkläder i stora storlekar

Vi på Dunken.se vet om att det ibland kan vara väldigt svårt att hitta kläder i stora storlekar och lyckas man hitta kläderna i stora storlekar så är de ofta specialdesignade och inte alltid så tilltalande i designen. Vi försöker därför hela tiden leta fram produkter som tillverkas upp i stora storlekar vilket innebär att produkterna har samma utseende i alla storlekar.

Vi är därför riktigt nöjda med att kunna presentera ett brett utbud av herrkläder i stora storlekar som vi samlat ihop under en och samma kategori.

Dessa herrkläder har samma snygga design som övriga storlekar men storlekar som går upp i 3XL, 4XL, 5XL, 6XL och 7XL.

Vi har sålt snygga herrkläder online länge!

Sedan starten så har vi sålt herrkläder online med riktigt snygga tryck och framförallt så har vi märkeskläder inom herr som utstrålar riktigt härlig attityd. Vi har inte kläder som du kan köpa i vilken affär som helst utan när du handlar här på Dunken så får du kvalité och attityd. En av de viktigare delarna förutom att kvaliteten ska vara på topp är att du ska få dina kläder snabbt och då menar vi riktigt snabbt. Skulle inte något saknas i lager så har du kläderna redan nästa vardag.

Vårt sortiment med coola herrkläder

Vi försöker alltid jaga rätt på de senaste och snyggaste kläderna inom rockmodet samt kläder överlag med ruggigt mycket attityd. Vi försöker också ha en så bra mix som möjligt med byxor, T-shirts och huvtröjor med mera så att du ska kunna handla hela dina outfit här på Dunken.se. Vi hoppas att du är nöjd med alla coola herrkläder vi har samlat ihop och hoppas att du kommer testa på att handla kläder från oss.

Vi har inte bara rockkläder

Det mesta vi har på Dunken är rockkläder med läckra motiv men vi har även mer stilrena kläder och snygga jeans som kan passa alla. Det som alla våra kläder har gemensamt är att det är riktigt coola kläder med massvis av attityd. Du kan till exempel se på Urban Classics som är ett riktigt grymt märke med mycket läckra herrkläder eller varför inte Dirty Hank som har riktigt läckra t-shirts och hoodies med tryck.

 

Vi försöker hålla en brett utbud där fokus är en rockig stil men vi vill även kunna bredda sortimentet med lite stilrenare plagg med otryckt stilren look. Något du även kan hitta mer och mer i vårt sortiment så är det militärkläder i form av jackor, byxor, shorts och skjortor samt lite plagg som har fått inspiration från militärplaggen med läcker kamouflage.

 

Kamouflagekläder har blivit riktigt modernt och ger herrkläderna en riktigt snygg och cool look.

 

Snygga tröjor för killar

Tröjor finns i mängder av olika utföranden men plagg som T-shirts, hoodies och sweatshirts kommer aldrig gå ur tiden. Dessa klassiska plagg är säkra kort som finns i var mans garderob numera. Vi jobbar ständigt för att utveckla och bredda vårt sortiment av tröjor men vi kan redan idag erbjuda ett riktigt snyggt sortiment av tröjor i de olika utförandena.

Här har du herrtröjor både med och utan tryck samt olika typer av designer som tröjor i kamouflage eller tröjor med kontrastfärger.

Förutom den klassiska kortärmade T-shirten så har du även T-shirt med långa ärmar (longsleeve).

Alla kläder för herr samlade på en och samma sida

När vi har jobbat med vårt herrsortiment så har vårt mål hela tiden varit att kunna erbjuda något för alla oavsett stil och storlek samt att man ska kunna hitta alla plagg hos oss. Här ska du kunna shoppa hela din garderob på ett och samma ställe utan att känna att det saknas något.

Vi har kommit en lång bit på vägen för att nå detta mål, men vi är aldrig helt nöjda utan vi jobbar vidare för att bli bättre och bredare i vårt sortiment.

Dunken.se ska vara den enda butiken för dig och den butik där du hela tiden vill återkomma när du behöver nya herrkläder. Här jobbar vi för att i alla storlekar kunna erbjuda stilrena, snygga och bekväma herrkläder i ett riktigt brett sortiment.

 

Produkter

Handla

Information