• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Jackor herr

Utforska vårt omfattande urval av herrjackor, anpassade för varje säsong och behov.

Från robusta militärjackor till stiliga sommarjackor, vår kollektion erbjuder kvalitet och stil för varje tillfälle. Välj den perfekta jackan som kombinerar funktionalitet med modern design.

Vi har idag över 300 stycken olika modeller av jackor, där de olika modellerna inte sällan finns i olika färger. Detta ger oss ett riktigt brett sortiment av herrjackor, där jackans olika funktioner gör dom både praktiska och funktionella.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 9
Sida 1 av 9

Välkommen till vårt sortiment av coola herrjackor

Hos oss på Dunken.se hittar du allt från klassiska militärjackor till trendiga puffjackor, designade för att möta varje mans behov oavsett tillfälle eller väder. Vårt sortiment inkluderar nu över 300 olika modeller som kombinerar tradition, funktion och trend för att erbjuda något för alla smaker och behov.
 
Vårt mål är inte bara att ha ett brett utbud av funktionella jackor för både urbana äventyr och friluftsliv. Vi vill även ha riktigt coola och häftiga herrjackor som sticker ut i mängden. Jackor som får folk att stanna dig på stan och fråga "Du, vart har du köpt den jackan?". 
 

Militärjackor och fältjackor: En blandning av tradition och modernitet

Våra militärjackor och fältjackor är inspirerade av historiska designs, anpassade för modern användning med bevarade funktionella detaljer som är lika praktiska i stadsdjungeln som i det fria. Upptäck jackor som står emot tidens test samtidigt som de erbjuder moderna material och passformer. Fältjackorna är till exempel herrjackor som ofta erbjuder både smarta funktioner så som många rymliga fickor,  avtagbara foder, smart ventilation och vatten- och vindavvisande förmågor. 
 
 
En anledning till att många militärjackor tagits i civilt bruk är dels på grund av överskottsförsäljning efter att olika modeller utgått och bytts ut av försvarsmakter runtom i världen. Men just jackorna har genom decenierna varit viktiga plagg i millitärers uniformer, där de både måste skydda soldaten för yttre påfrästningar samtidigt som de måste erbjuda smart förvaring av diverse packning som behöver för soldaten vara lätt tillgänglig i pressade situatuioner. 
 
Här ser vi helt olika funktioner på till exempel fältjackor och pilotjackor, där behoven är olika och därav har anpassats efter de önskade funktionerna på respektive plagg. Men detta gör de då även funktionella för civila efter krigstid eller när en uniform har utgått för att ge plats och en än mer utvecklad modell. 
 
Men precis som man kan se att militära ändamål har drivit teknik framåt i en rasande takt, så har de även drivit fram utvecklingen av kläder och där framförallt herrjackor. Exempel på ett sådant plagg är skinnjackan som vi ser som ett klassiskt plagg för civila, men som i själva verket är en utvecklad version hämtad från pilotjackorna som tidigare var just i skinn för att hålla piloten varm under kalla temperaturer i luften. Det vill säga innan flygplanen var så bra isolerade som de är idag. 
 

Moderna herrjackor 2024 

För de som föredrar en mer samtida stil erbjuder vi ett brett utbud av herrjackor i trendiga designs som puffjackor, teddyjackor och softshelljackor med mera. Välj mellan olika material och färger för att komplettera din personliga stil, ditt behov och för hålla dig varm och torr oavsett väder.
 
Vårjackor, sommarjackor, höstjackor och vinterjackor. Här finns herrjackor för varje säsong
Vårt sortiment täcker alla årstider med särskilda kategorier för vårjackor, sommarjackor, höstjackor och vinterjackor. Varje kategori är noggrant utvald för att erbjuda maximal komfort och skydd under rätt årstid.
 
Vårjackor: Idealiska för övergången mellan säsonger, våra vårjackor kombinerar lättvikt med stil. Här ska du både ha en jacka som håller dig varm under kyliga vårkvällar, samtidigt som den ska vara så pass tunn att du kan bära den med dig när solen tittar fram och naturen börjar grönska.
 
Sommarjackor: Material som andas och ljusa färger dominerar vår sommarkollektion av jackor. Här kan man fundera mer på utseende och stil än själva funktionen, så värmebehovet av jackan inte är lika stor. 
 
Höstjackor: Förbered dig för skiftande klimat med våra mångsidiga höstjackor. Hösten tenderar bjuda på både regn och hårda vindar, så titta ut ett bra material med bra avvisande förmåga för vind och vatten. 
 
Vinterjackor: Robusta och isolerade alternativ som håller dig varm även under de kallaste månaderna. Här ska du ha stoppning i fodret som funkar för ditt behov. Är du ute under lång tid i vinterns kyla eller har du med urbana behov i stadslivet. Sådana saker som avgör hur kraven på din vinterjacka ser ut
 

Plus size i herrjackor och västar

Hur välklädd du kan vara eller vilka funktioner du kan ställa som krav på när det kommer till din jacka, ska inte avgöras på din kroppsform. I alla fall så tycker inte vi det. Därför är vi riktigt stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av herrjackor i stora storlekar, eller plus size om man så vill.

Våra plus size-jackor för män är designade för att passa bekvämt och smickra alla kroppstyper. Vi förstår att varje individ är unik, och vår kollektion återspeglar detta. Vi har tagit hänsyn till olika kroppsformer och storlekar för att säkerställa att varje jacka passar perfekt och framhäver dina bästa egenskaper.

Vi fast beslutna att tillhandahålla moderiktiga kläder till alla, oavsett storlek. Våra plus size-jackor för män är bara ett exempel på hur vi uppfyller vårt löfte. Vi hoppas att vår kollektion kommer att inspirera och ge människor möjlighet att omfamna sin unika stil och känna sig trygga oavsett storlek.

Vi inkluderar även ett brett utbud av plus size jackor och västar, vilket säkerställer att alla kan hitta jackor som inte bara passar, utan också kompletterar och förbättrar deras unika stil.

Jackans olika funktioner

Många av våra jackor har som sagt sitt ursprung i det militära, vilket innebär att de har en mängd praktiska funktioner som är anpassade för specifika miljöer. Vissa jackor är avsedda att bäras under längre perioder utan att bli opraktiska eller försämra dina förutsättningar, medan andra är utformade för att motstå vind och vatten mer effektivt än andra. Här är några av de olika funktioner som du kan hitta i olika jackor:

1. Andningsförmåga: Andningsbara jackor är idealiska för utomhusaktiviteter där du kan svettas mycket. De släpper igenom fukt så att du håller dig torr och bekväm.

2. Vattentålighet: Jackor som är vattenavvisande är perfekta för regniga dagar. De är utformade för att hålla vattnet ute, så att du håller dig torr även i kraftigt regn.

3. Vindtålighet: Vindavvisande jackor är perfekta för blåsiga dagar. De är utformade för att blockera vinden och hålla dig varm och bekväm.

4. Isolering: Isolerade jackor är perfekta för kallt väder. De är utformade för att hålla dig varm, även i minusgrader.

5. Slitstyrka: Vissa jackor är utformade för att vara extremt slitstarka, vilket gör dem idealiska för tuffa utomhusaktiviteter. De är tillverkade av tuffa material som tål slitage.

6. Lättvikt: Lättviktsjackor är perfekta för vandring och andra utomhusaktiviteter där du behöver kunna röra dig fritt. De är utformade för att vara lätta att bära och bära med sig.

7. Packbarhet: Packbara jackor är utformade för att vara lätta att packa och bära. De är lätta och tar upp väldigt lite utrymme, vilket gör dem idealiska för resor.

8. Värme: Foder i jacka är något som ibland blandar ihop med stoppningen innanför fodret. Men om vi nu håller isär dessa två, så är både foder och stoppningen detaljer som påverkar jackans förmåga att värma. Olika material och olika tekniker gör skillnad på förmågan att värma från din jacka. Titta därför både på vad det är för typ av stoppning samt vilken teknik fodret erbjuder.

Genom att förstå de olika funktionerna hos olika jackor kan du välja den som bäst passar dina behov. Oavsett om du behöver en jacka som andas för vandring, en vattenavvisande jacka för regniga dagar eller en isolerad jacka för kallt väder finns det en jacka där ute som är perfekt för dig. Så nästa gång du ska köpa en jacka, se till att du letar efter en med de funktioner som bäst passar dina behov.

Enkelt och bekvämt att köpa jackor online

Att köpa en jacka online ska vara lika enkelt och bekvämt som möjligt. Med detaljerade produktbeskrivningar, tydliga storleksguider och en enkel returprocess, strävar vi efter att göra din shopping-upplevelse så smidig och stressfri som möjligt.

Vi erbjuder även fri frakt på alla beställningar som överstiger 800 kronor, vilket gör en stor del av alla jackor direkt fraktfria utan att man lägger till andra produkter i köpet.

Utforska vårt dynamiska sortiment av herrjackor idag och upptäck den perfekta jackan som matchar din stil och möter dina funktionella krav. Oavsett väder eller tillfälle, har vi jackan för dig.

Skulle det dyka upp någon fråga eller om du saknar någon detalj på beskrivningen av en jacka. Tveka då inte att höra av dig till vår kunniga kundtjänst. Vi hjälper dig mer än gärna i ditt köp! 

Produkter

Handla

Information