Jackor herr

Här hittar du allt i vår kategori jackor herr. För specifik jacka kolla in våra underkategorier.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 9
Sida 1 av 9

 

Coola Jackor herr.

Här har du hittat våra coola jackor i herrmodell. Som du ser ovanför så har vi både praktiska och snygga jackor samt riktigt coola jackor som vår Jack Daniels jacka eller liknande. Men vi har endast jackor som vi själv skulle vilja bära. Det vill säga jackor i bra kvalité till ett bra pris.

Jackornas funktioner.

Då många av våra jackor kommer ursprungligen från det militära så har dessa jackor en rad olika praktiska funktioner då dessa har krav på vissa miljöer. Vissa ska du kunna bära väldigt länge utan att det blir opraktiskt och vissa ska stå emot vind och vatten mer än andra. Du ser detta under respektive jacka vad deras funktioner är.

XXL jackor herr eller större.

Vi har fokus på att jackorna ska passa alla och givetvis även dom som behöver jackor i större storlekar. Vi vill att alla ska kunna klä sig snyggt och inte enbart dom som har mindre storlekar. Så därför har vi gjort en kategori för alla jackor som är från XXL eller större som heter plus size jackor herr.

Köpa jackor online!

Att köpa en jacka online kanske inte är det absolut lättaste men det finns en hel del fördelar jämfört med butik. Ofta när man köper en jacka i butik testar man den lite snabbt och i ett varmt provrum. Du kan aldrig testa den hemma där du kanske inte har samma press eller stress utan skulle du känna att du behöver en storlek större eller rent av inte gillar jackans form så är det aldrig några problem att returnera så länge jackan är i orört skick. Det vill säga att du inte river av några lappar eller smutsar ner din jacka. Då kan du alltid returnera och du behöver inte heller berätta varför.

Det är inte så många som går tillbaka och lämnar in en jacka i butik som man inte är nöjd med utan det blir helt enkelt så att man får leva med den ett tag och så tycker inte vi att det ska vara. Är du inte nöjd med din herrjacka så ska du lämna tillbaka den och byta dig till en jacka som passar dig.

Vi försöker alltid ta in de absolut snyggaste jackorna både inom området rock eller street men vi värdesätter alltid kvalité och användbarheten. När du handlar här på Dunken så hoppas jag att du känner att du är i rätt händer och skulle du inte vara nöjd så ska du absolut kontakta oss på kundtjänst.

Produkter

Handla

Information