• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Coola herrkläder på nätet

Vi har alltid haft riktigt coola herrkläder på nätet sedan vi startade Dunken.se. Det är så allt startade och vi har tänkt fortsätta med coola herrkläder fast att vi nästan fått in ännu mer coola tjejkläder. Men nu har vi ändrat lite på det och satt fokus på mer herrkläder då WAX kom in igen. WAX är ett riktigt coolt herrklädsmärke som bryter bland de vanliga coola herrkläderna genom att göra lite mer ut av en hoodie eller t-shirt. Priset är lite högre men du får så mycket mer för dom pengarna.

Till exempel har dom mycket brodyr kombinerat med tryck. Sen så är det sydda detaljer i form av märken och liknande som gör det till en lite exklusivare tröja. Du måste bara köpa en för att förstå vad jag menar.

WAX Angels Pray grå zip hoodie

Andra riktigt coola herrkläder som vi har är ju vårt eget märke Dirty Hank som har varit riktigt populärt. Kanon kvalitet på alla tröjor men utan alla extra detaljer för att kunna få ner priset lite till alla som vill ha en riktigt coola t-shirt eller hoodie utan att betala för mycket.

Vi försöker alltid ha så mycket olika varianter på priser som möjligt på våra herrkläder för att alla vill inte lägga ner för mycket pengar på sina kläder utan kanske bara vill kunna köpa nytt utan att det kostar skjortan varje gång.

Dirty Hanks coola herrkläder.

Med Dirty Hanks herrkläder gjode vi som så att det ska vara absolut bästa kvalitet för priset. Det vill säga att vi har riktigt bra kläder på märket men vi har inte gjort allt för mycket med dom som kan kosta pengar. Så när du köper en Dirty Hank tröja så kommer du garanterat bli nöjd.

Dirty Hank är fortfarande i uppstarten men vi har sagt att en t-shirt inte ska kosta mer än 298kr och en hood får inte gå över 598kr för att fortfarande kunna erbjuda kvalitet till ett riktigt bra pris.

The Beard blev en succé direkt vi sålde över 50st första veckan och vad vi ser idag så kommer det fortsätta. Alla som vi sett köpt den har blivit nöjda och vi hoppas att det fortsätter.

The beard coola herrkläder på nätet

Vi hoppas du gillar våra coola herrkläder på nätet och att du ger oss feedback ifall det är något du tycker vi borde ändra.

Ha det riktigt härligt och tack för att du är inne här och läser.

Produkter

Handla

Information